dementieketen

Over Hans Cieremans

Mijn naam is Hans Cieremans (1949) en ik ben een gepensioneerd docent  van het ROC Mondriaan in Delft. Ik ben 46 jaar getrouwd met Els en samen hebben we 3 volwassen kinderen (een zoon en 2 dochters, allen met een partner), 3 lieve kleindochters en een kleinzoon. Mijn loopbaan is na de Middelbare School (de vroegere H.B.S.-B) begonnen als groepsleider in kindertehuizen, bij kinderen met gedrags- en/of opvoedingsproblemen. Na een aantal jaren ben ik gaan werken in de ouderenzorg (verpleeghuizen) als Hoofd Welzijn. Ik heb dat 25 jaar gedaan. De laatste 13 jaar van mijn loopbaan heb ik in het onderwijs gewerkt bij de opleiding Maatschappelijke Zorg. Ik studeerde naast mijn werk Inrichtingswerk aan de Sociale Academie en M.O. Pedagogiek aan de universiteit van Nijmegen. Als hobby schrijf ik gedichten en hoe ik daartoe gekomen ben kun je lezen in de rubriek ‘Hoe het begon’. Ik hoop dat je met veel plezier rond zult gaan kijken op deze website.

Voor eventueel contact kun je me e-mailen: h.cieremans@hotmail.com