paaarels

Gedichtenbundels

‘Parels in de mist’

is de titel van mijn nieuwe gedichtenbundel met 100 gedichten over dementie.  De gedichten zijn geschreven vanuit mijn jarenlange ervaring van het werken in verpleeghuizen als Hoofd Welzijn en als docent Maatschappelijke Zorg. Als vrijwilliger ben ik na mijn  pensionering en aantal jaren Cliënt Vertrouwens Persoon geweest in een verpleeghuis.
Ik ben aan deze nieuwe bundel begonnen, omdat mijn gedichten heel vaak gelezen worden en mooie en ontroerende reacties oproepen. Met poëzie weet ik mensen te raken.
Maar de bundel is er nog niet, want het uitgeven van een mooie gebonden bundel met hardcover is duur. Daarom ben ik een crowdfunding begonnen bij Voordekunst. Die crowdfunding loopt tot 12 augustus 2021 en dan hoop ik € 4000,- als een eerste aanzet binnen te hebben. Met dat bedrag en met eigen investering laat ik dan de ‘Parels in de mist’ drukken. Daarvoor heb ik een campagne site en ik roep iedereen op om die site te gaan bekijken: www.voordekunst.nl/projecten/12252-parels-in-de-mist 

Ik hoop dat velen er dan aanleiding in zien om mee te doen aan de crowdfunding.
Het doel van de parels in de mist is om zoveel mogelijk mensen te bereiken die het moeilijk hebben met de dementie van een geliefde of zorgmedewerkers en vrijwilligers die werken met mensen met dementie.
De gedichten zijn heel toegankelijk en herkenbaar. Ze bieden troost, steun en bemoediging

‘Vergeet-me-nietjes’ (december 2016)

Uitverkocht

img_9307