boek4

Gedichtenbundels

De trein van het leven

Boek 1

Het leven is te vergelijken met een treinreis. Iedereen zit in ‘de trein van het leven’’ en rijdt van station naar station. Steeds stappen mensen in en uit. De één is snel bij het eindpunt, de ander legt een lange reis af. De trein wordt ‘bestuurd’ door een ‘machinist’, die de mensen naar hun goede eindbestemming begeleidt.
‘De trein van het leven’ is één van de gedichten uit dit boek en is gekozen als titel van deze gedichtenbundel. Deze bundel biedt een verrassingsreis door het Christelijk geloof (treinreis) vol twijfel en onzekerheid, maar ook met troost, hoop, liefde en vertrouwen.

Deze gedichtenbundel is te bestellen in elke boekwinkel in Nederland en België onder vermelding van het ISBN nummer 978-90-484-0933-4.
Prijs in de boekwinkel € 17,95

Schelpjes

boek 2

Vanuit de vrijzinnig protestantse achtergrond van de auteur, waarin de gelijkwaardigheid van alle mensen centraal staat is dit een gedichtenbundel met Christelijke gedichten voor iedereen. Deze bundel bevat geen gedichten vol zekerheden en dogma’s, maar er is ruimte voor twijfel en vrijheid in geloof. Het zijn ook gedichten vol bemoediging, troost en vertrouwen in Gods liefde, waarvan geen mens ons kan scheiden

Deze gedichtenbundel is te bestellen in elke boekhandel in Nederland en België onder vermelding van het ISBN-nummer 978-90-484-2839-7.
Prijs in de boekwinkel € 17,95

‘Vergeet-me-nietjes’ (december 2016)

img_9307

Deze bundel bevat gedichten over ouderen- en verpleeghuiszorg. Het is qua uitvoering verreweg de mooiste bundel, die ik geschreven heb, mede dank zij de medewerking van de uitgeverij deKeyzervanAken en de fotograaf Alain Ulmer.

Als je  belangstelling voor een bundel ‘Vergeet-me-nietjes’ neem dan even contact met me op via de e-mail: h.cieremans@hotmail.com (de bundel kost € 11,- excl. verzendkosten van € 4,25 in Nederland. In België is dat € 9,80). In de winkel kost de bundel zowel in Nederland als België € 17,95. De bundel heeft een hardcover, is ingenaaid en weegt 657 gram. Als je  belangstelling voor een bundel ‘Vergeet-me-nietjes’ neem dan even contact met me op via de e-mail: h.cieremans@hotmail.com. Met het ISBN-nummer: 978-90-823751-5-2 kun je de bundel in de boekenwinkels bestellen.

Kijk voor meer informatie in het menu bij ‘Vergeet-me-nietjes’